WIN 750 CREDITS

Jonge weduwe met klein rugzakje zoekt kennismaking met leuke man

Naam: Maartje
Leeftijd: 36 jaar
Woonplaats: Almere Stad (Flevoland)

 

Ik ben Maartje, ben een 36 jarige spontane vrouw die de ondanks dat het leven niet altijd makkelijk voor mij was toch positief blijft.

Ik heb wat roerige jaren achter de rug, onder andere omdat mijn man is overleden na een best lang ziektebed. Heb daarom ook heel bewust tijd voor mezelf genomen. Kinderen heb ik door omstandigheden niet en ik weet dat ik niet meer de jongste ben, maar ik ben wel gek van/met kinderen. ik werk en in mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. Ik hou van romantiek en vind het heerlijk om te knuffelen, strelen en zoenen. Op dit moment sta ik weer open om weer kennis te maken met een leuke,maar vooral lieve man, om samen de toekomst mee tegemoet te treden. Een man die graag de tijd voor elkaar uit trekt, maar het ook fijn vind dat ieder op zijn eigen manier soms wat ruimte nodig heeft. (vrienden, sport, avondje uit). Enkele steekwoorden zijn : -trouw -eerlijk -humor -onderzoekend -prettig gestoord Mocht jij je hierin kunnen vinden dan hoor ik graag van jou. Graag alleen serieuze reacties.
 
Groetjes, Maartje .Deze Soulmates komen ook uit Flevoland:


Hariette (36)
Emmeloord

Ruismuis (36)
Almere Stad

LoveLife (39)
Almere Stad

sharnouska (37)
Almere Stad

 

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!