WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Adriaan

Naam: Adriaan
Leeftijd: 48 jaar
Woonplaats: Beverlo (Limburg)

 

Helaba, ik ben Adriaan. Ik ben een gescheiden man van eind 40 en op zoek naar een lief maatje. Omdat ik voor mijn werk best veel onderweg ben, heb ik niet de tijd om via de reguliere weg een leuke dame in mijn leven te ontmoeten, dus hoop ik die hier te vinden. Steekwoorden die zeker een pre hebben zijn: zorgzaam, humor, passie, warm hart en trouw. Elkaar kunnen accepteren zoals het is en vooral ook kunnen genieten van het leven zoals die is. We hebben allemaal ons rugzakje en onze tegenslagen gehad en moeten verwerken, maar je moet ook door kunnen gaan. Door naar het hier en nu! Ga jij met me mee? Groetjes Adriaan
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Limburg:


Eleanor (23)
Stokkem

Lynette (28)
Borgloon

Brittany (25)
Herk-de-Stad

Daisy (23)
Wellen

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

Nieuw binnengekomen

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.