WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Bianca1

Naam: Bianca1
Leeftijd: 22 jaar
Woonplaats: Hoogstraten (Antwerpen)

 

Ik vind het heel lastig om iets over mezelf te vertellen gezien ik best wel verlegen ben. Ik ben wat dat aan gaat een echte huismus en ga ook niet veel uit. Ik vind het wel leuk om al eens naar de cinema te gaan of met schoon weer een terraske, maar echt naar een dancing das niks voor mij. Ik ben meer het type dat rustig thuis de gezelligheid zoekt. Uitgebreid eten met een gedekte tafel en een wijntje erbij, samen een film zien op de bank met wat hapjes en een drankje. Een hopeloze romanticus, die op zoek is naar haar prins op het witte paard. Als jij ook zo'n hopeloze romanticus bent, is het misschien een idee dat we elkaar beter leren kennen en eens samen een hapje gaan eten? Ik hoop dat ik snel kennis met je kan maken.Groetjes Bianca
 
.


VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Antwerpen:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.