WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

LayLowM

Naam: LayLowM
Leeftijd: 30 jaar
Woonplaats: Lede (Oost-Vlaanderen)

 

Lang leve het leven, met een fraai randje. Het leven is niet altijd feest zoals je misschien wel kan zeggen. In mijn geval heb ik 2 intensieve en moeilijke relaties achter de rug en dat ben ik wel een beetje beu nu. Ik zoek een betrouwbare vent die weet wat hij wilt. Het zou helemaal mooi zijn als jouw toekomstplannen aansluiten bij de mijne. Laat me een berichtje achter dan stemmen we dat eens op elkaar af!Wie ben ik? Ik ben dus Maarten, 30 jaar en een spontane gast. Niet altijd even extrovert maar dat moet geen issue zijn vind ik. Verder ben ik brildragend, en normaal van postuur. Als hobby's ben ik graag in de motorsport te vinden, zowel om te kijken als actief deel te nemen aan een aantal ritjes die er in het land georganiseerd worden.Wie ben jij? Een leuke gast, met of zonder bril, maar vooral eerlijk en betrouwbaar. Uiterlijk vind ik niet altijd even belangrijk, heb liever dat het klikt en dat we samen hand in hand naar onze toekomst kunnen gaan kijken in plaats van dat je je eigen plannen trekt.Spreekt het je allemaal aan? Waar wacht je dan nog op?!Groeten,Maarten
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Oost-Vlaanderen:


barbara1 (31)
Dendermonde

Frieda (30)
Merelbeke

Danny (32)
Aaigem

Isabella (22)
Nieuwerkerken

Hella (29)
Destelbergen

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.