WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Maartje25

Naam: Maartje25
Leeftijd: 25 jaar
Woonplaats: Sint-Lenaarts (Antwerpen)

 

Hallo allemaal, ik zal mezelf eens netjes voorstellen aan jullie. Ik ben Maartje, ik ben 25 jaar en komt uit St Lenearts. Ik heb een hele toffe job als sociaal verpleegkundige in een ziekenhuis en ik kom vanalles tegen op het werk. Wat ik alleen liever buiten mijn werk zoek, is een leuke man waar ik een toekomst mee kan opbouwen. Wat zoek ik in een leuke man, humor, zorgzaam, liefdevol, eerlijk, trouw en vooral zichzelf zijn! In mijn beroep i s het belangrijk te kunnen ventileren en ik zoek dan ook een man die echt kan luisteren en niet alleen maar ja zoet, nee zoet antwoord en dan nog niet eens weet wat ik gezegd heb. Wat heb ik te bieden, warmte, liefde, rust, gezelligheid, eerlijkheid en openheid. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt en wil je graag meer te weten komen? Stuur me dan een berichtje en ik zal je zo snel mogelijk antwoorden.Saluutjes Maartje
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Antwerpen:


Jiska (27)
Massenhoven

netty (52)
Terhagen

Lindsey (36)
Antwerpen

Coen (32)
Zoersel

angel (26)
Schilde

cindy1 (24)
Tielen

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.