WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Maisie

Naam: Maisie
Leeftijd: 24 jaar
Woonplaats: Rosmeer (Limburg)

 

Hallo ,IK ben IK, met positieve en negatieve karaktertrekken , gelukkig dat ik er ook negatieve heb, dan kan het af en toe eens goed botsen ;-) Humor vind ik heel belangrijk. eerlijkheid en spontaniteit, tonen aan de buitenwereld dat je de ander graag hebt . Ik hou ervan om reizen te plannen en ze natuurlijk uit te voeren. Ben graag in het gezelschap van mensen die ik lief heb, deze zijn dan ook heel belangrijk voor mij. Gezellig gaan eten of iets drinken vind ik dan ook geweldig. Zoals iedereen heb ik goede, maar ook slechte kanten (voornamelijk goede ;-) uiteraard). Ik ga ze niet te grabbel gooien, je moet ze maar zelf ontdekken!neem jij die uitdaging aan, stuur mij dan een bericht om kennis te gaan maken.Groetjes,Maisie
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Limburg:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

Nieuw binnengekomen

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.