WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Mies

Naam: Mies
Leeftijd: 27 jaar
Woonplaats: Rumst (Antwerpen)

 

Soms vraag ik mezelf af of je nog wel gewoon iemand kan tegenkomen in de Delhaize of bij de frituur, alles gaat via internet. Ik waag me ook maar op de markt van het internetdaten, wie weet wat ik aan de haak kan slaan. Ik vind het niet erg als je een goed gespierd lichaam hebt en dat je wat ouder bent dan mij. Misschien is het een kleinigheid, maar ik vertel het toch maar, ik vind een man in kostuum geweldig chique! Het is geen vereiste, maar ik zou het zeker niet vervelend vinden mocht je die graag dragen. Een verzorgd uiterlijk is al het halve werk, daarmee wil ik niet zeggen dat het innerlijke niet belangrijk is, want dat is even zo belangrijk. Alleen het oog wil ook iets!Ben jij die charmante ietwat oudere man die een verzorgd voorkomen heeft, aarzel dan niet om mij te contacteren.Liefs Mies
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Antwerpen:


Penny (25)
Wilrijk

Kato (24)
Wuustwezel

Erica (39)
Loenhout

sophie (39)
Kessel

gerben1 (42)
Wommelgem

Dianne29 (29)
Vosselaar

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.