WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Sanne

Naam: Sanne
Leeftijd: 29 jaar
Woonplaats: Kortrijk (West-Vlaanderen)

 

Ela stoere gasten, ik ben Sanne. Een, al zeg ik het zelf, knappe vrouw met blonde haren en blauw-groene ogen uit het mooie West-Vlaamse Kortrijk. Ik weet van mezelf dat ik niet altijd de makkelijkste ben om mee om te gaan en dat ik af en toe best een katje ben om niet zonder handschoenen beet te pakken maar ook ik kan heel lief, gezellig en zorgzaam zijn. Wat ik zoek is een man die het in zich heeft om mij een beetje aan te pakken maar die het ook accepteert dat ik ben zoals ik ben. Een eigen mening stel ik ook zeker op prijs en daarnaast houd ik er van als je me aan het lachen krijgt. Humor is dan ook belangrijker dan looks! Als ik voel dat wij samen klikken dan wil ik er ook vol voor gaan en ik ga er dan ook vanuit dat dit wederzijds is. Mocht ik dan toch voelen dat het niet wederzijds is dan is het ook direct afgelopen voor mij en hoef je geen poging meer te wagen. Ik hoop dat je nu een duidelijk beeld hebt gekregen van wie ik ben en hoe ik een beetje in mekaar steek en dat jij je handschoenen al klaar hebt liggen voor mij! Groetjes Sanne
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit West-Vlaanderen:


jerney (25)
Zuienkerke

Ninake (27)
Wenduine

Vicky4 (42)
Roeselare

Madison (30)
Ruddervoorde

Ellen (39)
Zandvoorde

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.