WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Sterreke

Naam: Sterreke
Leeftijd: 36 jaar
Woonplaats: Peer (Limburg)

 

Als ik mezelf in drie woorden moet omschrijven dan noem ik lief, spontaan en naief. Dat laatste klinkt een beetje minder leuk maar ik zal het uitleggen.Ik heb tot nu toe 2 vriendjes gehad. Was er altijd vanuit gegaan dat we heel lang bij elkaar zouden blijven zoals meer vrienden om me heen dat kunnen. Maar op een tijdje was ik op de eerste uitgekeken. Dat was alweer begin mijn 20er jaren hoor haha. Mijn tweede vriend die vond iemand anders altijd leuker dan mij, wat ik overigens niet snap. Intussen had hij een tweede relatie, en ik deed maar alsof het niet waar was.Kortom, het voelt alsof ik flink tegen de lamp gelopen ben en mezelf nu eindelijk tegen gekomen ben. Ik wil af van het naief zijn. Ben jij die leuke jongen die mij wel waardeert en wel voor me wilt zorgen zonder teveel alle aandacht zijn kant op te trekken?Stuur me eens een berichtje, lijkt me leuk om kennis met je te maken.Warme knuffel Nienke
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Limburg:


Cassandra (27)
Leopoldsburg

Violetta (32)
Opgrimbie

Hannelore (22)
Tongeren

Mats (36)
Tongeren

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.