WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

yendah

Naam: yendah
Leeftijd: 32 jaar
Woonplaats: Ophasselt (Oost-Vlaanderen)

 

Hallo mijn naam is Yendah, ik ben een Vlaamse in hart en nieren met oosterse voorouders. Mijn moeder is een Fillipijnse en mijn vader is een Vlaming. Ik heb de heerlijke kookkunsten, het zorgzame en de mooie ogen van mijn moeder geleerd en heb de nuchterheid en de humor van mijn vader. Al bij al krijg je dit mengelmoesje in de vorm van mij. Ik heb een hele drukke job en ben ook vrij veel onderweg. Ik heb dus eigenlijk geen reden om naar huis te rijden en mijn kookkunsten te vertonen, want er is niemand voor wie ik lekker zou kunnen koken en al die moeite voor mezelf vind ik wat overbodig. Wil jij graag genieten van mijn kookkunsten, mijn zorgzame, nuchtere karakter met af en toe een leuk grapje tussendoor? Laat je dan niet verleiden door de vele andere dames hier en kies mij om beter te leren kennen en stuur me snel een berichtje.
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Oost-Vlaanderen:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

Nieuw binnengekomen

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.