WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Hulp bij relaties en online dating

 

In de meeste relatie heb je periodes dat het wat minder soepel loopt. Ruim 70% heeft in enig moment van de relatie problemen, dat kan van variëren in, intimiteitsproblemen, sleur die toe slaat, financiële problemen, of problemen met de kinderen. Niet iedereen is bereid of er is een bepaalde weerstand om een echte therapeut te bezoeken. Dan is online hulp toch een uitkomst? Wij zijn er op gericht om vragen over intimiteit en sleur onder de loep te nemen. Vaak zijn de meest voor de hand liggende oplossingen juist degene die helpen je relatie weer wat meer pit te geven. 100% garantie kunnen we je niet geven, het heeft met je eigen inzet en doorzettingsvermogen te maken en de wil van beiden om er nog iets van te maken.

Relatietherapeuten van Soulmate2u

Hieronder vind je de deskundige relatietherapeuten die in dienst zijn van Soulmate2u. Je kunt gerust contact met ze opnemen, alles wordt discreet en anoniem behandeld. Schroom niet en begin vandaag nog om aan je relatie te werken!

00C0C_efGAaRp03iP_600x450

Chantel

Ik zou mijzelf willen omschrijven als iemand die oprecht geïnteresseerd is in de medemens en zijn/haar persoonlijke behoeften. Soms is dat ene luisterend oor net hetgeen wat je nodig hebt. Je weet dat er dingen niet lekker lopen, maar kan er de vinger niet op leggen. Door te praten en dingen op een rijtje te zetten kom je er dan vaak wel achter. Mijn specialisatie is relaties, maar ook met andere vragen kun je bij me terecht, zoals op sexueel gebied. Schroom niet, want er is inderdaad altijd een uitweg, als je die maar zoekt.

 

00202_kX4UWUXl8Ag_600x450p

Sarina

Heeft je relatie een boost nodig, dan kan ik je misschien op weg helpen. In iedere relatie zijn problemen. Het ene wat groter dan het andere, maar er is overal wel wat. Of het nu om geld draait of om de opvoeding van de kinderen, ieder stel maakt wel ergens ruzie over. Je hebt al van alles geprobeerd, maar niks lijkt te werken en je zou liever de stekker uit de relatie trekken. Wacht daar nog even mee en neem met mij contact op.

 

00A0A_e2IGSAGTSZF_600x450p

Ramona

Ik ben Ramona 45 jaar en ik stel me beschikbaar om jullie problemen te proberen op te lossen. Ik ben een seksuoloog en ben wel wat gewend. Mannen benaderen mij voor diverse zaken zoals: ik kom te snel klaar, hoe los ik dat op? Ik kan mijn vrouw niet klaar laten komen, wat nu? Veel mensen zijn toch terughoudend om met hun intieme problemen naar hun huisarts te gaan en dat is te begrijpen. Vandaar dat ik via deze weg mijn hulp aanbied om raad en advies te geven.

 

00G0G_cXYeYuxMBOr_600x450p

Carlos

Normaal gesproken ben je gewend aan problemen te gaan werken die op je pad komen. Mijn aanpak is juist te realiseren wat je graag zou willen bereiken. Vaak zorgt die aanpak er juist voor dat je problemen dan vanzelf aangepakt worden. Zo ook in je relatie. Focus je op het geen je graag weer zou willen zien en bereiken en werk daar aan. Vaak lossen de problemen voor ene groot deel vanzelf op, doordat je weer voor elkaar gaat en tijd in elkaar gaat investeren. Het praten komt dan vanzelf en je zal merken dat alles bespreekbaar word. Bereid om het op mijn manier te proberen?
 

Anderen bekeken ook
deze profielen

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.