WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

alice

Naam: alice
Leeftijd: 27 jaar
Woonplaats: Arnhem (Gelderland)

 

Uhm, nu is het de bedoeling dat ik wat meer over mijzelf vertel, maar vind het best moeilijk om dit te doen, want dit is voor mij de eerste keer dat ik mij stort in het online daten, maar ik zal proberen of ik hier toch nog wat neer kan zetten om je een indruk te geven wie ik ben en wat waar ik naar op zoek ben....oke...hier gaan we (hoop niet dat je tijden het lezen begint te gapen, zo erg ben ik toch niet hoop ik ? ) ik ben alice, een rustige, in het begin wat verlegen vrouw van 27 jaar die graag leuke dingen onderneemt. Ik heb een leuke baan, heb hobbies in mijn vrije tijd, maar mis alleen nog een leuke vriend die net als ik houd om erop uit te gaan en te genieten van het leven. Spreekt dit jou aan,dan zie ik graag een leuk mailtje van je tegemoet, maar reageer alleen als je echt serieus bent,want dat ben ik ook.Ben je op zoek naar een eenmalig contact of getrouwd, ga dan aub een profiel verder, want dat is niet wat ik zoek en is het verspilde moeite om op de knop, stuur bericht te klikken, want ik reageer dan toch niet terug.Groetjes Alice
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Gelderland:


mirellaB (24)
Apeldoorn

Indy28 (28)
Apeldoorn

Betsy (37)
Apeldoorn

Annabelle (20)
Wageningen

Ilaya (35)
Terschuur

Vereen51 (52)
Barneveld

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.