WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Anique

Naam: Anique
Leeftijd: 42 jaar
Woonplaats: Arnhem (Gelderland)

 

Hey,Ik ben een leuke vrouw van 42 jaar en kom uit Arnhem, Ik ben tandarts van beroep en ik zoek een leuke man, Af en toe vind ik het erg fijn om op handen gedragen te worden. Ik ben een vrouw met veel passie. Ik ben erg gezellig en spontaan en hou van het leven. Naast mijn best zware beroep wil ik graag een relaxte tijd hebben na het werk en daar voor zoek ik een leuke man. Het maakt me niet uit hoe je eruit ziet als je maar lief bent. Meer vraag ik niet en je moet trouw kunnen zijn. Ik sport graag en dan vooral fitness en tennis. Maar ook koken is een passie van mij en dat wil ik je best een keer laten zien. Heb je het gevoel dat jij je aangetrokken voelt door mij? Mail me dan en dan gaan we eens kijken of ik eens een keer lekker voor je kan koken.X Anique
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Gelderland:


Annabelle (20)
Wageningen

Lena64 (64)
Arnhem

Leukerd (33)
Harderwijk

Vera (33)
Arnhem

mirellaB (24)
Apeldoorn

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

Nieuw binnengekomen

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.