WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Annemiek

Naam: Annemiek
Leeftijd: 39 jaar
Woonplaats: Den Helder (Noord-Holland)

 

He dames, hier Annemiek uit Den Helder. Ben een altijd vrolijke vrouw die alles uit het leven wilt halen. Helaas zijn er nog steeds die avondjes op de bank alleen. Heb mezelf wel voor deze categorie aangemeld, maar ben eigenlijk bi. Ik val dus op zowel mannen als vrouwen. Dat maakt het leven spannender zullen we maar zeggen. Je hebt bij mij dus wel kans om zowel een man als een vrouw tegelijk te vinden.. meer zeg ik niet! (Ons geheimpje!!).Ik hou van het vissersleven en mag graag op een boot hangen. Heb zelf ook een klein bootje in de haven van Den Helder liggen zodat ik bij lekker weer met mijn vrienden een rondje kan varen. Ben jij ook zo ondernemend? Stuur me dan een berichtje, want ik wil wel cosy met je op een bootje hangen. Tijdens ons eerste afspraakje bijvoorbeeld?Naast het relaxte leven moet er ook gewerkt worden. Ik welk zelf op een haven bedrijf en zorg hier voor de paperassen op kantoor. Je zult zeggen, wat saai werk. Maar dat is het zeker niet, want er komen allerlei mensen over de vloer. En het werk is dichtbij mijn huis, wat ik erg leuk vind. Ik heb namelijk een chocolade bruine Labrador die ik vaak uit laat, lekker uitwaaien in de wind langs het strand. Lijkt je dit ook wel wat? Berichtjes zijn welkom!!!
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Noord-Holland:


Sheema (28)
Amsterdam

Ela28 (28)
Schagen

Michele24 (24)
Bloemendaal

Petra-03 (60)
Spaarndam-West

Natasha (31)
Amsterdam

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.