WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Babsie25

Naam: Babsie25
Leeftijd: 25 jaar
Woonplaats: Hoorn (Noord-Holland)

 

Ik ben Babsie een vrolijke meid uit Hoorn. Ik ben een veelzijdig type en ben dol op verschillende dingen. Ook heb ik een groot improvisatietalent en dat heb ik ook wel nodig in mijn beroep. Ik ben namelijk de hele dag door bezig met kinderen, van baby's tot peuters die al aardig pubergedrag kunnen vertonen, dus moet daar op in kunnen spelen. Dus kun je ook wel zeggen dat ik aardig geduldig ben. Alleen op 1 vlak begin ik wat ongeduldig te worden... Waar blijft mijn droomman.Vandaar dat ik mijn zoektocht hier begonnen ben. Ben jij die het toevallig?Liefs Babsie xxx
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Noord-Holland:


Desi (29)
Alkmaar

Mikie (26)
Castricum

Hazel (22)
Purmer

PopjeLiza (36)
Amsterdam

Happyme (36)
Blaricum

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.