WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

BlondieM

Naam: BlondieM
Leeftijd: 21 jaar
Woonplaats: Zoetermeer (Zuid-Holland)

 

Hoi hoiIk ben Mieke van 21 jaar uit Zoetermeer en ben sinds een half jaartje alleen. Was vrij jong dat ik mijn eerste vriendje had. Ik was 15 jaar toen ik hem leerde kennen en helaas is het nu over en uit. Was echt mijn jeugdliefde.Ik ben wel een type dat een echt maatje zoekt, en dus iemand waar ik alles mee kan delen, en niet iemand die uit is op een losse flirt.Ben verder een spontane en gezellige meid en heb het verder wel op de rit maar mis daarbij gewoon nog iemand. Kan jij jezelf hier een beetje kunt vinden hierin dan ben jij misschien diegene die ik zoek. laat dan gewoon een keer iets horen GroetjesMieke
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Zuid-Holland:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.