WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Carola39

Naam: Carola39
Leeftijd: 39 jaar
Woonplaats: Middelburg (Zeeland)

 

Welke leuke vrijgezelle man wil met mij, Carola 39 jaar, lekker vaak op vakantie gaan ? Ik hou van het leven, maar nog meer geniet ik dan samen met een leuke man. Ik ben gescheiden en heb geen kinderen. Ik werk als bloemist en hou van zon, zee en strand. Maar ik mag ook graag wandelen en sporten. Ik zoek een leuke man tot 60 jaar, waar ik mijn leven mee kan delen en dan te genieten samen. Heb je er net zo veel zin in als ik en je voelt je aangesproken? Neem dan contact met mij op en gaan we eens kijken wat het kan worden.Groetjes Carola
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Zeeland:


Krystal (33)
Zierikzee

Janneke (37)
Zierikzee

Lara (25)
Middelburg

Carola39 (39)
Middelburg

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.