WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Casandra33

Naam: Casandra33
Leeftijd: 33 jaar
Woonplaats: Utrecht (Utrecht)

 

Mijn naam is Casandra ik ben 33 jaar oud, ongehuwd nooit getrouwd geweest en zonder kids. Zoek een leuke, aardige en sportieve man, die zeker geen Gamer is. Hoef niet 100% aandacht als je thuis bent, maar om je te moeten delen met een spelletje gaat me te ver. Sorry mannen, maar zie het bij een vriendin en die ziet haar relatie op die manier in rook op gaan. Geen tijd voor leuke dingen buitenshuis, maar alle weekenden thuis. Ben jij het tegenovergestelde? Vind jij het leuker om met mij een spelletje te doen, dan wil ik met jou kennismaken. Groetjes Casandra
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Utrecht:


Mirjamm (28)
Soesterberg

Mirja (29)
Utrecht

Corry (45)
Wijk bij Duurstede

Alex28 (28)
Utrecht

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.