WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Charlotte1974

Naam: Charlotte1974
Leeftijd: 44 jaar
Woonplaats: Gouda (Zuid-Holland)

 

Hoi mannen, ik ben Charlotte en heb inmiddels de mijlpaal van de 40+ al overschreden. Zal je ook maar direct vertellen dat ik ook al een kind heb dan kunnen de mannen die een hekel hebben aan kinderen direct verder kijken. Ik ben normaal gesproken een vrolijke meid, die wel van een geintje houdt. Ik hou er van om op een mooie dag te wandelen en hou er ook erg van om in de zon te zitten of te liggen. Een zonvakantie vind ik dan ook echt heerlijk! Natuurlijk geniet ook ik van een rustig momentje op de bank met een leuke film. Natuurlijk heb ik er dan wel graag een lieve, leuke man bij op de bank en die mis ik momenteel in mijn leven. Mocht ik jou aanspreken dan mag je altijd een poging wagen bij mij want nooit geschoten is altijd mis, ja toch? Liefs Charlotte
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Zuid-Holland:


Manueeltje (29)
Barendrecht

Cedy (24)
Rotterdam

Andy (31)
Bleiswijk

Evert (44)
Sassenheim

Peter31 (31)
Spijkenisse

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.