WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Connie

Naam: Connie
Leeftijd: 51 jaar
Woonplaats: Wilp (Gelderland)

 

Lieve, zorgzame, spontane, impulsieve, eerlijke, gevoelige, soms wat ongeduldige vrouw is op zoek naar een lieve, vrolijke, spontane man met humor.Een man die liefde kan geven maar ook kan ontvangen. Een sociale, verzorgde, trouwe en eerlijke man die zijn verleden heeft verwerkt en positief in het leven staat.Samen uitkijken naar een toekomst waar we kunnen genieten van elkaar en van alles wat mooi is in het leven. Lief en leed kunnen delen.Een man die empathie en intimiteit belangrijk vindt. Geen watje maar wel een man die gevoel heeft en daar mee om weet te gaan.Wat zou het toch heerlijk zijn weer die arm om je schouders en de vlinders in je buik te voelen. Niemand kan toch zonder liefde?Voor de getrouwde of gebonden mannen, mannen met een verslaving of die negatief in het leven staan: reageer niet op mij!Lieve groetjes,connie
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Gelderland:


Eefje (28)
Arnhem

Alice1 (29)
Arnhem

Tanja34 (34)
Harderwijk

Lisca (36)
Arnhem

Bleueye (34)
Wageningen

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.