WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

DagmarA

Naam: DagmarA
Leeftijd: 34 jaar
Woonplaats: Zierikzee (Zeeland)

 

Val je op vrouwen, denk je dat er meer leuke vrouwen zijn die dit met je delen, zit je nog steeds alleen op de bank en in de tuin. Precies, ik vind het ook ongelofelijk maar het is toch echt zo. Nu moet ik zeggen dat in mijn woonplaats het af en toe lastig is om gewoon mezelf te zijn. Mensen zien je toch al snel als een 'buitenbeentje' . Herken jij dit ook? Alhoewel ik moet zeggen dat mijn omgeving mij accepteert zoals ik ben. Ben dan ook wel een sociale vrouw die graag met andere meiden en vrienden uithang op gezellige plekken zoals een bar of terras.Heb mijn leven inmiddels wel op orde, een leuk huis, leuke baan (werk in de verzekeringswereld) en toch ook genoeg tijd om gezellige dingen te doen. Afgelopen jaar flink bezig geweest met een en ander te doen in mijn tuin, ben namelijk wel een tuinierster. Vind het heerlijk om even totaal iets anders te doen. De natuur is ook iets waar ik veel ben. Stukjes wandelen, of af en toe hardlopen door t park hier is wel iets wat ik graag doe.Herken jij jezelf in mijn verhaal? Jij ook op zoek naar een leuk bankje? Mijne heft nog een plekje vrij. Ik nodig je uit! Laat iets van je horen, vertel over jezelf en ik zal je z.s.m. een berichtje sturen.Groetjes, kusjes, Dagmar
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Zeeland:


Elza (55)
Terneuzen

Ines (22)
Stavenisse

Kerstvrouwtje (52)
Sas van Gent

Suusje (38)
Wilhelminadorp

Marlieze (28)
Middelburg

Sophia (33)
Middelburg

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

Nieuw binnengekomen

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.