WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Dennis

Naam: Dennis
Leeftijd: 27 jaar
Woonplaats: Rotterdam (Zuid-Holland)

 

Ik ben dennis, een leuke getinte spontane jongen van 27 jaar, ik val op jongens maar ook op vrouwen. Wie durft mijn hartje te veroveren? Je merkt al: ik val graag met de deur in huis. Dat is niet voor niets omdat ik eenmaal een man van mijn woorden ben. Ook in daden trouwens, haha! Vroeger een relatie met zowel een man als later met een vrouw gehad, maar merk dat ik toch meer aangetrokken voel tot vrouwen. Daarom op zoek naar leuke vriendin die mijn bi hartje kan veroveren. Ik hoop dat er in een relatie ook plek is voor experimenteren? Want bi ben en blijf je volgens mij. Jij mag uiteraard ook je eigen grenzen in een toekomstige relatie opzoeken!
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Zuid-Holland:


Leanne (36)
Alphen aan den Rijn

Karel-25 (25)
Capelle aan den IJssel

Sabine (25)
Alphen aan den Rijn

Lindsay (21)
Rotterdam

Joy (25)
Den Haag

Paolo (43)
Vlaardingen

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

Nieuw binnengekomen

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.