WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Dropvetertje

Naam: Dropvetertje
Leeftijd: 24 jaar
Woonplaats: Voorburg (Zuid-Holland)

 

Ik ben een ietwat mollige meid, heel ambitieus en vooruitstrevend, leergierig, wat perfectionistisch. Ik heb een lief karakter, desondanks kan ik goed mijn mannetje staan. Ik ben behulpzaam, heb een vrolijke houding, hou van humor. Dans en muziek zijn mijn lust en leven. Ik zoek: Een goed uitziende man vanaf 24 jaar,intelligentie niveau minimaal MBO. Ik zoek geen losse flodder maar iemand om op den duur een relatie op te bouwen. Lieve groetjes,Hanneke
 
.
Deze Soulmates komen ook uit Zuid-Holland:


Josefien1 (32)
Rotterdam

Eddy1 (32)
Rotterdam

Hannahtjuh (36)
Spijkenisse

Andy (31)
Bleiswijk

Deesje (48)
Boskoop

Misty (27)
Leiden

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.