WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Elizabeth

Naam: Elizabeth
Leeftijd: 37 jaar
Woonplaats: Terneuzen (Zeeland)

 

Mijn naam is Elizabeth, klinkt een beetje bekakt en wordt ook vaak Liz of El genoemd door vriendinnen. Ik ben 37 jaar. Leeftijd is voor mij niet echt belangrijk, het is meer wat je in het leven doet, toch? Ik ben een echt buitenmens, hou van kamperen, fietsen en ik heb ook wel eens als vakantie een backpack reis gemaakt. Heerlijk genieten van de frisse buitenlucht en veel wandelen of fietsen dan krijg ik mijn ontspanning. Natuurlijk kan ook deze vrouw genieten van een heerlijke avond bij de open haard in huis met een goed glas wijn en een leuke film, wie kan dat nou niet? Mocht jij net zoals ik van de buitenlucht houden en voel jij je aangesproken door mij dan hoop ik snel van je te horen! X
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Zeeland:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.