WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Ellis3

Naam: Ellis3
Leeftijd: 22 jaar
Woonplaats: Utrecht (Utrecht)

 

Ik ben een speelse jonge meid van 22 jaar. Ik woon in de bruisende stad Utrecht, waar ik op kamer zit. Ik ben een jonge meid, vol energie en nu ben ik op zoek naar een man die het leven met mij zou willen delen. Het is niet zo dat ik gek ben, maar gewoon een beetje prettig gestoord haha.Ik ben voor veel dingen in en hou van gezelligheid. Ik vind het leuk om te feesten, maar ook voor een goed en serieus gesprek ben ik wel te vinden . Wat ik zoek is een man die het ziet zitten om met mij samen een feestje te bouwen en als het klikt misschien meer. Dus ben je in voor wat gezelligheid en hou je van uit gaan en feesten. Spreekt dit jou aan, neem dan contact op en je krijgt zeker een antwoord terug van mij.XXX Ellis
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Utrecht:


Roxygirl (27)
Lopikerkapel

Kimmie (36)
Amstelhoek

Yara32 (32)
Bilthoven

Edith (24)
Breukelen

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

Nieuw binnengekomen

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.