WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Emiel

Naam: Emiel
Leeftijd: 39 jaar
Woonplaats: Amsterdam (Noord-Holland)

 

Ja je leest het goed, mijn moeder vind en als ik eerlijk ben, vind ik het ook wel! Ik ben namelijk 39 jaar en ik woon nog steeds onder moeders vleugels! Waarom? Ik vind het wel makkelijk en ik krijg mijn natje en mijn droogje. Maar ik merk wel, dat het tijd begint te worden, dat ik verder ga met mijn leven en ik moet ook toegeven, dat ik ook wel verlang naar een vrouw. Er is alleen 1 maar: ik heb nog nooit een vriendin gehad en ik ben dus echt maagd in alles!
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Noord-Holland:


Catinka (23)
Alkmaar

Elma (33)
Amsterdam

PopjeLiza (36)
Amsterdam

Natasha (31)
Amsterdam

Smileyface (23)
Den Helder

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.