WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Evelien

Naam: Evelien
Leeftijd: 41 jaar
Woonplaats: Venlo (Limburg)

 

Ik ben een vrouw in de bloei van mijn leven maar wel gebonden aan man en gezin. Alleen mis ik het nodige in mijn huwelijk. mijn man is helaas niet zo open minded als ik ben en wil nooit iets nieuws.daarom zoek ik een leuke man waarmee ik intiem kan zijn en waar ik me aan kan geven. Een man die net als ik wil genieten en niet zomaar een snelle wip zoekt. Een man waarmee ik kan praten maar boven alles ook kan genieten. Wil je meer weten en kijken of we elkaar kunnen helpen, dan lijkt het me heerlijk een leuk bericht van je te ontvangen.Groetjes,evelien
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Limburg:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.