WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Frieda35

Naam: Frieda35
Leeftijd: 35 jaar
Woonplaats: Zeist (Utrecht)

 

Soms besluitloos, dan weer heel impulsief. Ben heel erg zachtaardig, maar ook chaotisch, je zou kunnen zeggen dat ik een beetje leiding nodig heb in mijn leven om het in goede banen te leiden. Dat wil niet zeggen dat ik onder de duim gehouden moet worden, dat zoek ik niet in een man, maar wel een die sterk in zijn schoenen staat en me soms die spreekwoordelijke schop onder mijn achterste kan geven. Verder ben ik zorgzaam en altijd goed gehumeurd, dus al met al een leuke vrouw. Liefs Frieda
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Utrecht:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.