WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Gabriel

Naam: Gabriel
Leeftijd: 35 jaar
Woonplaats: Nistelrode (Noord-Brabant)

 

Ja, Brabant pas echt bij mij. Ben er geboren en getogen en woon er inmiddels al weer 35 jaar. Ook met een leuk huisje en een stel katten zoals je kunt zien. Ben op zoek naar een leuke kerel die ook zichzelf ziet met een sportieve gozer zowel in de sport als vele vakantietjes. Daar leef ik echt van op en geniet ik enorm van. Helaas ben ik vanwege mijn werk niet altijd beschikbaar om met anderen mee te gaan en moet ik het hebben van weekendjes weg of een vakantie in het laagseizoen. Maakt eigenlijk ook niet heel erg uit.Ik hou ook van fitness, dat zie je al aan mn armen denk ik. Ga er een paar keer in de week naartoe, en wie weet met jou als nieuwe maatje ooit? Zoek iemand die dus van sportieve dingen houdt, en spontaan is. Liefst ook zelfde leeftijd als ik. Hou ook wel van gezelligheid, dus als je bang bent voor het gay event in Amsterdam dan kan je beter doorzoeken! Hahahaha..Jij ook op zoek naar een avondje bankhangen en gezelligheid? Meld je maar bij mij, groetjes!
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Noord-Brabant:


Rona (32)
Eindhoven

Jo-han (53)
Zevenbergen

Lizzy19 (19)
Rosmalen

Lizada (29)
Eindhoven

June (23)
Breda

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.