WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Geraldine

Naam: Geraldine
Leeftijd: 28 jaar
Woonplaats: Venlo (Limburg)

 

Hallo, ik ben een slanke vrouw uit het zuiden des lands die in haar vrije tijd graag mag koken of in de sportschool te vinden is. Het werk dat ik doe is nogal eens onregelmatig en niet het meest alledaagse beroep. Het lukt me tot nu toe niet om iemand te vinden die daarmee overweg kan en kan accepteren. Blijkbaar schrikt werken met dode mensen nogal af, terwijl het toch echt bij het leven hoort. Ik zoek een lieve man die hiermee geen probleem heeft en die er voor me kan zijn als ik thuiskom na een zware dag. Leeftijd hoeft geen bezwaar te zijn. Ik ben niet veeleisend en heb genoeg te bieden. Wordt jij mijn maatje waar ik op terug kan vallen als dat nodig is?xxx Geraldine
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Limburg:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.