WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Gina

Naam: Gina
Leeftijd: 27 jaar
Woonplaats: Aalsmeer (Noord-Holland)

 

Ik woon sinds 5 jaar weer in nederland.Sinds mijn 1e jaar zijn mijn ouders naar bulgarije verhuist.ben daar met mijn medische studie begonnen en 5 jr geleden terug gekomen om het hier af te ronden.Mis nu alleen nog een leuk vriendje. Misschien dat ik die via deze website vind?Zoals je ziet ben ik een leuke dame, en wil ook zo gezien worden. Besteed gewoon veel aandacht aan mijn uiterlijk. dat doet toch iedereen? Zoek daarom ook een verzorgde jongen voor een leuke tijd samen. hoe lang dat duurt zie ik wel, ik laat veel dingen gewoon gebeuren. Wel is het zo dat vanwege mijn werk je zelfstandig moet zijn en niet continue thuis moet hangen om op mij te wachten. want tsja, ik werk wel eens langer en heb niet altijd de mogelijkheid om te bellen en te laten weten dat ik later thuis kom.Hoor ik van je? Zou leuk zijn!!XXXX Gina
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Noord-Holland:


Theresia (58)
Edam – Volendam

Trudy (26)
Amsterdam

Dasha (27)
Amsterdam

klavertje4 (38)
Amsterdam

Sheema (28)
Amsterdam

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.