WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

HaantjeA

Naam: HaantjeA
Leeftijd: 61 jaar
Woonplaats: Heerhugowaard (Noord-Holland)

 

Enige tijd al weer alleen, waar blijft die leuke vrouw.Na een lange relatie met vrouw en kinderen ben ik inmiddels weer 5 jaar alleen. Ik mis toch iemand om samen leuke dingen mee te doen en zowel liefde als verdriet mee te delen. Mijn kinderen vangen mij nu goed op, maar ik mis toch dat ene puzzel stukje. Kan jij dat opvullen en mijn 'Soulmate' zijn? Ik ben Alwin, een vriendelijke en leuke man uit het mooie Noord-Holland. Ik woon hier in een klein boerderijtje met een prachtige tuin waar ik graag in werk. In mijn vrije tijd ben ik met vervroegd pensioen gegaan dus ik werk niet meer voor een baas. Wil jij samen met mij van het leven genieten en kijken wat ervan komt? Dan hoor ik graag van je.Hartelijke groeten, Alwin uit Heerhugowaard
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Noord-Holland:


Juanita (31)
Amsterdam

Wenda (36)
Amsterdam

Carlos (32)
Den Helder

Florien (40)
Bloemendaal

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.