WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Honingbijtje

Naam: Honingbijtje
Leeftijd: 42 jaar
Woonplaats: Amsterdam (Noord-Holland)

 

Hallo,Wat leuk dat je even bij mijn advertentie kom kijken, ik zal mij eens even voorstellen. Ik ben Marja, een spontane vrouw van 42 jaar, die het tijd vind om lekker van het leven te gaan genieten. Ik lig op dit moment in scheiding en heb 3 kids, waarvan er nog 2 thuis wonen. Maar die leven ook hun eigen leven en ze hebben mij op mijn hart gedrukt, dat ik ook van mijn leven moet genieten. Dus ik heb deze advertentie geplaatst om te kijken of ik een leuke man kan ontmoeten. Hoe ben ik: erg eerlijk, lief, spontaan, zorgzaam en geduldig. Mocht jij jezelf hier in herkennen, dan zou ik het erg leuk vinden als je wat van je laat horen.Fijne dag verder, liefs Marja
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Noord-Holland:


Elize1 (27)
Loosdrecht

XDaniel (26)
Amsterdam

Josien38 (38)
Den Helder

Irene1 (20)
Amsterdam

Ingrid22 (22)
Wieringerwaard

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.