WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

ilonka

Naam: ilonka
Leeftijd: 27 jaar
Woonplaats: Amsterdam (Noord-Holland)

 

Hey hoi,ja JIJ, heb ik jouw aandacht ? Want deze actieve maar iets stevige ondernemende dame is toe aan een nieuwe uitdaging. Ik zoek geen watjes die alleen saai op de bank zitten maar een man die ondernemend en actief is, iemand die mij iets te bieden heeft. Ik ben ilonka, een vrijgezelle vrouw van 27 jaar en ik woon en werk in amsterdam. Ik heb een leuk appartement hier vlak bij de binnen stad. Ik heb een aantal relaties achter de rug en ben nu weer happy single, nouja, happy is een groot woord. Ik ben best tevreden met mijn leven, maar zou toch graag weer een leuke man willen leren kennen, die het net als mij, ook leuk vind om er in het weekend erop uit te trekken, om samen leuke dingen te doen en na een leuke dag het af te sluiten met een hapje en een drankje,lekker samen knuffelen op de bank.
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Noord-Holland:


Brenda25 (25)
Den Helder

Natasha (31)
Amsterdam

Elma (33)
Amsterdam

Hannieke (41)
Enkhuizen

Florina (29)
Enkhuizen

Kars (59)
Den Helder

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.