WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Ilsa

Naam: Ilsa
Leeftijd: 42 jaar
Woonplaats: Amersfoort (Utrecht)

 

Overal heb ik al gekeken, maar de afgelopen jaren nergens meer te vinden. Ik heb posters opgehangen aan de bomen, bij winkels, overal waar het mag. Op de posters stond Klik gezocht. Tot nu toe nooit een reactie gekregen. Misschien dat er nu eens verandering in komt als ik via deze weg eens ga zoeken naar die ene bijzondere klik. Ilsa is mijn naam, ik ben 42 jaar oud en ik ben schoonheidsspecialiste van beroep. Ik heb 2 schatten van kinderen uit een eerdere relatie die bij mij wonen. Ze gaan allebei nog naar de basisschool. Mocht je dus niet van jonge kinderen houden zal er nooit een klik tussen ons komen. Wat heb ik dan te bieden? Volgens vrienden ben ik een zorgzaam, eerlijk, lief persoon die haar hart op de goede plek heeft zitten maar ook het hart op de tong heeft. Je mij een beetje tegengas kunnen geven. Ik op zoek naar die ene voor mij geweldige man die het hart op de goede plaats heeft zitten. Die mij neemt zoals ik ben en mij niet wil veranderen. Die naast mij ook mijn kinderen accepteert. Als het puntje bij paaltje komt dan ben ik gewoon op zoek naar een warm hart, die ene bijzondere klik. Zullen we kijken of die klik er tussen ons is?
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Utrecht:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.