WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Janneke

Naam: Janneke
Leeftijd: 37 jaar
Woonplaats: Zierikzee (Zeeland)

 

Op elk potje past een deksel zeggen ze, dus ik ben op zoek naar mijn dekseltje die op mijn potje past! ik ben niet veel eisend maar de man die ik zoek moet wel positief zijn,stevig in zijn schoenen staan en houden van lekker knuffelen. Wie ben ik ? Ik ben janneke en ben een wat introverte vrouw van 37 jaar. Ik heb een aantal mislukte relaties achter de rug, maar desondanks blijf ik positief. Ik heb een leuke afwisselende baan, ik vind daar veel voldoening in. Ik heb 1 hele goede vriendin waarmee ik geregeld een dagje uit mee ga en vind het heerlijk om in het weekend de tijd te nemen om lang in bed te liggen met een goed boek of om te schilderen. Ik hoop dat ik hierdoor een aardig beeld van mij heb gegeven, mocht je meer van mij willen weten, of nog beter, mij echt willen leren kennen, dan hoop ik dat je contact met mij opneemt.Lieve groetjes,Janneke
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Zeeland:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.