WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Jantina

Naam: Jantina
Leeftijd: 29 jaar
Woonplaats: Vught (Noord-Brabant)

 

Hallo mannen!,Ik ben Jantina, een gezellige en spontane vrouw van 29 jaar jong. Ik kom uit Vught en in het dagelijks leven werk ik als nagelstyliste. Ik heb veel vriendinnen, maar mede door mijn werk kom ik weinig leuk mannen tegen en de leuken die ik wel tegen kom zijn of getrouwd of gay. Ik wil graag dat daar verandering in komt, dus ik dacht probeer het eens zo! Ik hou van gezellige en leuke mannen en ik sta open voor veel dingen.Dus tegen alle leuke,lieve,spontane,zorgzame,stoere mannen verras me en als het klikt gaan wij samen eens uit eten en wie weet waar dit gaat eindigen !
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Noord-Brabant:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

Nieuw binnengekomen

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.