WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Jo-han

Naam: Jo-han
Leeftijd: 53 jaar
Woonplaats: Zevenbergen (Noord-Brabant)

 

Ik heb me op aanraden van een vriend toch maar ingeschreven hier. Dit mede omdat hij iemand op de site heeft leren kennen en die is inmiddels al weer een dik jaar gelukkig met haar.Om wat over mezelf te vertellen vind ik best wel lastig eigenlijk maar ga het toch proberen. Ik ben al weer een aantal jaar gescheiden. Ik werk als verzekeringsadviseur bij een grote maatschappij en mag nog een aantal jaar doorgaan. Ben van nature een rustig persoon. Wat ik nu toch echt wel ga missen is de gezelligheid in huis als je thuis komt van het werk en op de vrije dagen natuurlijk. Ik heb gelukkig wel goed contact met mijn zoon die regelmatig langs komt maar dat is toch anders. Heb je nog vragen aan me stuur me gerust een bericht en je zal van mij altijd antwoord krijgen. Ben benieuwd of het voor mij ook gaat werken.Groeten Johan
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Noord-Brabant:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.