WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

jos

Naam: jos
Leeftijd: 51 jaar
Woonplaats: brunssum (Limburg)

 

Vrienden heb ik maar Ik zoek naar iemand waarbij je adem even stopt…Dat je je tegelijkertijd op je sterkst en kwetsbaarst voelt. Je voelt een connectie die echt is en onvermijdelijk.Wat ik zoek is liefde. Niet op de manier zoals liefde vaak wordt geïnterpreteerd en die met hetzelfde gemak wordt uitgesproken als goedemorgen. Maar liefde in de vorm van waardering voor de schoonheid van een moment. Dat moment waar je niets van iemand wil en tegelijkertijd alles.
 
.
Deze Soulmates komen ook uit Limburg:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.