WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Joseetje

Naam: Joseetje
Leeftijd: 53 jaar
Woonplaats: Almere Stad (Flevoland)

 

Je zult wel denken; Jose die op vrouwen valt? Ja zeker, Eigenlijk al heel lang maar helaas is mijn vorige relatie over gegaan. Er was niks meer en ik vond het beter verder te kijken. Misschien ben jij wel de vrouw die ik zoek? Val op vrouwen van mijn eigen leeftijd, vrouwelijk en met een leuke baan. Als je uit de buurt van Almere komt is het nog beter!Ben zelf dol op computeren, speel vaak spelletjes zoals puzzels, en van die drie op een rij spelletjes. Maar mag ook graag in de natuur wandelen met mijn hond. Heb nog geen kinderen, maar misschien is het daar niet eens te laat voor! Ik laat alle opties open omdat je maar nooit weet wat je tegenkomt en wat de toekomst brengt.Wil jij die gezellige vrouw zijn die bij mij op de bank komt hangen en samen wilt gaan winkelen? Ik heb zoveel liefde over, wil dat graag delen met iemand die echt van me houdt. Dus als je je geroepen voelt, laat me wat horen!
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Flevoland:


Annemarie (23)
Emmeloord

Anika (59)
Nagele

Renee (36)
Lelystad

Fie (54)
Lelystad

Amanda1 (24)
Lelystad

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.