WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Kalinde

Naam: Kalinde
Leeftijd: 38 jaar
Woonplaats: Hilversum (Noord-Holland)

 

En misschien ben jij ook wel op zoek naar leuk gezelschap? Dat is toevallig want dat zoek ik ook en dan hoop ik dat je mijn foto en mijn advertentie leuk vindt! Het is al even geleden dat er een man in mijn leven is geweest maar ja, ik ben nu 38 en vind het nu wel weer tijd worden. Iemand met wie ik kan reizen, wandelen en gewoon leuke dingen met elkaar doen. Ik heb een klein hondje (Yorkshire) van 2 jaar met de naam Lola, en met haar ga ik regelmatig wandelen. Maar samen wandelen is dan misschien veel leuker en als jij dat ook vind, dan hoop ik snel wat van je te horen.Groetjes Kalinde
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Noord-Holland:


Sheema (28)
Amsterdam

Albert (58)
Amstelveen

liekie (29)
Zaandam

Fabia (35)
Assendelft

Jason (22)
Amsterdam

Jessie25 (25)
Den Helder

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.