WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Kerstvrouwtje

Naam: Kerstvrouwtje
Leeftijd: 52 jaar
Woonplaats: Sas van Gent (Zeeland)

 

Hoi, ja jij daar! Ik heb al sinds mijn kindertijd een obsessie voor Kerst! Zodra het winter gaat worden begint het bij mij al te kriebelen, en ga ik de winkels af om alvast leuke kerstspullen te scoren. Ik vind het echt de gezelligste tijd van het jaar, heerlijk bij je geliefden zijn en genieten van liefde en vriendschap. Helaas is dat nu voor mij verleden tijd, mijn man is vorige zomer overleden en we hadden geen kinderen. Dus dit jaar was het een eenzame Kerst voor mij, en dat wil ik liever niet meer meemaken. Zou er hier op deze site een man te vinden zijn die net als ik houd van gezelligheid, liefde, lekker eten en een gezellig gesprek? Dan hoop ik met jou de komende Kerst te vieren. Voor ik het vergeet, ik luister naar de naam Rita.
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Zeeland:


Patries29 (29)
Sas van Gent

Elizabeth (37)
Terneuzen

Lara (25)
Middelburg

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

Nieuw binnengekomen

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.