WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

KimLian

Naam: KimLian
Leeftijd: 22 jaar
Woonplaats: Lelystad (Flevoland)

 

Hallo, ik ben Kim Lian en ben van japanse afkomst hoewel ik wel in nederland geboren ben. Mijn ouders zijn iets meer dan 25 jaar geleden naar nederland gekomen en hebben hier een mooi wok-restaurant geopend. daar werk ik al, sinds ik een paar turven hoog was in mee, al deed ik het toen vooral natuurlijk achter de schermen. Sinds ik van school ben, heb ik er een volledige baan aan en het bevalt me heel erg goed en werk graag samen met mijn ouders. Die zouden graag zien dat ik met een man zou gana trouwen die ook van japanse afkomst is, maar dat zie ik niet zitten. Ik val op Westerse mannen en vandaar dat ik het zo probeer, echt uitgaan zit er niet in voor me. Groetjes Kim Lian
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Flevoland:


Sevira (28)
Biddinghuizen

sarah (25)
Lelystad

Deborah (23)
Lelystad

Fie (54)
Lelystad

Renee (36)
Lelystad

Heleen19 (44)
Emmeloord

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.