WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

kimm

Naam: kimm
Leeftijd: 25 jaar
Woonplaats: Arnhem (Gelderland)

 

Ik durf het haast niet te zeggen, maar ik ben nog maagd. Waarschijnlijk omdat ik zo verlegen ben en mannen niet durf aan te spreken. Zullen we het zo proberen ?Hier in Arnhem zijn ook niet echt de types te vinden waar ik op val. Af en toe komt er een leuke jongen op het terras voorbij als ik aan de Rijnkade zit. maar dan denk ik maar.. die komt vast uit een ander dorp. Waarom het niet echt gelukt is om een vriendje te vinden weet ik niet, het kan toch niet helemaal aan mijn verlegenheid liggen?Zien mannen mij wel zitten? Is er wel een man voor mij daar ergens. Hoe meer dagen er voorbij gaan hoe vaker ik het mezelf af vraag. Want het duurt nu toch wel lang. Mijn vrienden hebben inmiddels al lange tijd een relatie. SOmmigen zelfs al een huisje of een kindje. Ik wil dat ook. En wie weet als alles goed loopt en er is een levenslange toewijding van ons beiden voor elkaar. Dan wil ik mischien wel een kindje. Hoe sta jij daar tegenover? Stiekem wacht ik toch wel op je berichtje.Kus van Kimm
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Gelderland:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.