WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Kirsty

Naam: Kirsty
Leeftijd: 23 jaar
Woonplaats: Putte (Noord-Brabant)

 

Als ik heel eerlijk ben, ben ik mijn hele leven al een klein beetje in de watten gelegd door mijn ouders.Vooral voor mijn wader was en ben ik zijn kleine prinsesje en ik heb me altijd heerlijk gevoeld onder die aandacht. Maar die aandacht is geheel wederzijds, want vind het ook fijn om de mensen waar ik van hou heerlijk in de watten te leggen. Zo bouw je een band op voor het leven en daar zoek ik ook naar in een toekomstige partner. De tijd nemen voor elkaar en iets voor elkander over hebben. Denk jij er ook zo over? xxx Kirsty
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Noord-Brabant:


Rona (32)
Eindhoven

Lilian (25)
Bergen op Zoom

Karlijn (27)
Prinsenbeek

Regina25 (26)
Den Bosch

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.