WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Laurie25

Naam: Laurie25
Leeftijd: 25 jaar
Woonplaats: Remmerden (Utrecht)

 

Hoi hoi25 jaar, alleenstaand, op zichzelf wonend. Romantisch, attent, humorvol en niet zo een stapper (meer)Hou ervan het samen knus te houden, maar natuurlijk ook ruimte voor je eigen ding (vrienden, hobbies).Heb (waardeloze) ervaring met relaties, maar vind het alleen zijn ook niets. Wie weet is hier nog die serieuze jongen die weet wat liefde inhoud en misschien ook wil werken aan wat moois?
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Utrecht:

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.