WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Leon-84

Naam: Leon-84
Leeftijd: 31 jaar
Woonplaats: Utrecht (Utrecht)

 

Hallo, ik zal beginnen met mezelf voor te stellen. Ik ben Leon uit Utrecht en heb me hier ingeschreven om een leuke en gezellige vriendin te vinden die net als ik wel van een cocktailtje en de zon houdt. Zoals je wel begrijpt ben ik dol op reizen en genieten van het leven, maar ik mis alleen nog iemand aan mijn zijde die dat ook leuk vindt. Ik ben op zich niet veeleisend mag ik wel zeggen, maar heb natuurlijk ook wel mijn wensen. Als de woorden gezelligheid, humor, vertrouwen en romantiek in jouw woordenboek voorkomen stuur me dan een leuk bericht en ik zal je zeker beantwoorden. Ik ben benieuwd hoeveel dames dat van zichzelf durven zeggen.Groetjes Leon
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Utrecht:


Ellis (28)
Montfoort

Leon-84 (31)
Utrecht

Edith (24)
Breukelen

Jim (25)
Utrecht

Bart (30)
Utrecht

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

Nieuw binnengekomen

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.