WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Leona23

Naam: Leona23
Leeftijd: 24 jaar
Woonplaats: Houten (Utrecht)

 

Moeilijk om toe te moeten geven, maar ervaring met daten heb ik totaal nog niet. Als eerste veel te druk met mijn studie en buiten dat, ben ik ook wat onzeker over mijn uiterlijk.Nee, een fotomodel ben ik zeker niet, maar heb wel een zachtaardig karakter en ben zorgzaam. Misschien zijn er mannen die door mijn uiterlijk heen kunnen kijken? Vind jij innerlijk belangrijker dan uiterlijk, dan wil ik graag in contact met je komen. Ik ben benieuwd of er voor mij ook liefde weggelegd is.Liefs Leona
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Utrecht:


Veerle46 (46)
Breukelen

Hanke (26)
Utrecht

Sonya (30)
Maarssen

Leaniek (22)
Nieuwegein

Corry (45)
Wijk bij Duurstede

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.