WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

LittleStar

Naam: LittleStar
Leeftijd: 41 jaar
Woonplaats: Castricum (Noord-Holland)

 

Hoi hoi, ik ben een al zeg ik het zelf knappe 41 jarige vrouw uit Castricum. Ik ben vriendelijk, trouw, verzorgend, heb een positief karakter en houding. Ik besteed graag tijd met mijn familie en vrienden. Hou van lezen, tv kijken, theater, concerten en een hapje eten. Ben gek op de natuur en ga dan ook graag wandelen met de hond. Ik ben op zoek naar een vriendelijke, niet egoistische en trouwe man die genoeg verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Zou prettig zijn als je rond mijn leeftijd zou zitten, maar een paar jaar verschil vind ik niet zo erg. Ben jij ook toe aan een gelukkige toekomst en zie je dat zitten met mij? Dan hoor ik graag wat van je.Liefs Olga.
 
.


VIP Only

VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Noord-Holland:


Odette (31)
Amsterdam

Lily (25)
Amsterdam

Kars (59)
Den Helder

Jane (44)
Limmen

Camille (29)
Hilversum

Geesje (39)
Zandvoort

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.