WIN 750 CREDITS

Gratis advies

Hoi! Ik ben Chantel, relatiecoach bij Soulmate2u. Je kan bij mij je vragen kwijt omtrent relaties, daten en veel meer.

Liza

Naam: Liza
Leeftijd: 29 jaar
Woonplaats: Zaandam (Noord-Holland)

 

Ik ben liza en op zoek naar een man die kan relativeren en het leven aan kan, ook al is het soms wat minder allemaal, maar dat wil toch niet zeggen dat het altijd zo blijft. Ik voel me aangetrokken tot mensen die open en eerlijk en realistich zijn met ook een stukje romantiek. Ik knap af op: Egoistische onbetrouwbare mensen. Ben jij altijd vol van jezelf en vind jij dat de hele wereld om jou moet draaien, ga dan aub naar een andere oproep, want dat soort man zoek ik juist niet. Voor alle andere mannen die mij wel willen leren kennen zou ik zeggen, stuur mij een bericht en leer mij kennen.
 
.


VIP Only

VIP OnlyDeze Soulmates komen ook uit Noord-Holland:


Patty24 (24)
Den Helder

Florina (29)
Enkhuizen

Silvi (34)
Uitgeest

Petra-03 (60)
Spaarndam-West

Smileyface (23)
Den Helder

  

Ontvang nieuws en updates

Wij van soulmate2u.com bieden jou de mogelijkheid om je aan te melden voor nieuwsberichten. Hierbij ontvang je ook regelmatig een update van nieuwe aangemelde profielen. Vul onderstaand formulier in en je zult nooit meer wat missen!
 

 

Gratis Flirttips

Members in de Spotlight

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn niet in alle gevallen mogelijk.